Pasang iklan Anda di sini.
https://goo.gl/Io3Xqy

Friday, December 21, 2012

0 Cara membuat Photo Profile bersambung dengan Cover Timeline


Assalamualaikum ,

hari ni ada trick / tutorial skit . smoga anda suka ..
Oke jom start , faham tak aku tulis photo profile sambung ngn cover



kalau tak paham tgk ni link fb mber aku ' http://www.facebook.com/Kari.fapfap '
tgk dp ngn cover , dia mcm bsambung kan . jadi kalau orang singgah ke profile korang ..
biar nampak cantik skit dan menarik ..



Ok caranya gampangggggggggg seyhhhhhhhhhhhhhh . :D




bkk link tu .. upload background photo anda dan hias skit2 nnti save pic dan background satu2 ..
nnti upload kt fb oke . snang saja :D
Smoga korang suka ..
Assalamualaikum , jangan lupa follow yang belum follow lagi :3